Ironia therëse e shkodranit: Imagjinoni edhe Skënderbeut i kanë vjedhur kalin, qesharake

1 Dhjetor 2020, 10:42

Një zotëri nga Shkodra mik i programit “ Shtypi i Ditës dhe Ju” në Report Tv nëpërmjet ironisë foli për realitetin në vendin tonë duke thënë: “ Ne flasim që vjedhin politikanët por imagjinoni ju që edhe Skënderbeut i vodhën kalin” duke iu referuar statujës së vendosur pak ditë më parë në Prizren që shkaktoi polemika.

Programe të tjera

Shiko të gjitha