Ish presidenti i Kosovës mesazh për marrëveshjen e Ohrit: Dy shtetet kanë nevojë për qetësi, Shqipëria duhet ta ketë prioritet këtë çështje

23 Mars, 14:36

Ish-presidenti i Kosovës, Fatmir Sejdiu ka dhënë një takim nga Shkodra.  Në një takim me student të fakultetit të Drejtësisë deklaroi se mbështet marrëveshjen mes Kosovës dhe Serbisë ende të panënshkruar nga kryeministri Kurti dhe presidenti Aleksandër Vuçiç.

 

Kategori të tjera