'Ishin groposur brenda në fuçi' Gazetarja Banushi zbulon se ku ishin fshehur 3 mln euro cash që sekuestroi SPAK

20 Maj, 23:12

Për herë të parë në një operacion SPAK arrin të gjejë dhe sekuestrojë 3 mln euro cash. Për emision “5 Pyetje nga Babaramo” gazetarja Banushi zbulon se ku ishte gjetur kjo shumë e madhe.