Jepen 437 tituj pronësie në Himarë, 4000 brenda vitit! Rama: Himariotët janë himariotë dhe pikë! Gënjen kush thotë se ju kanë marrë pronat

24 Maj, 13:15

437 tapi për pronat e trashëguara në Himarë, janë shpërndarë sot nga kryeministri Edi Rama, i cili tha se objektiv është dhënia e 4 mijë të tillave brenda vitit. Drejtuar himariotëve, Rama tha se gënjen kush u thotë se u kanë marrë pronat oligarkët, duke e quajtur këtë një ide propagandistike