Jozefina Topalli për Primaret: Jam e surprizuar, në 3 dekada nuk kam parë kaq shumë njerëz

4 Dhjetor 2022, 13:05

Jozefina Topalli thotë se është e surprizuar nga pjesëmarrja e lartë ne Primare. Teksa tregon për emocionet e saj në këtë garë që po zhvillohet për herë të parë në Shqipëri, ajo nënvizon që ka edhe probleme, të cilat vinjë si pasojë e hapjes me vonesë e listës së simpatizantëve.

“Nuk e kisha marre me mend që mund të ishte një pjesëmarrje kaq e lartë në një ditë me shi. Në Shqipëri nuk e kam parë kurrë një pjesëmarrje kaq të madhe në 3 dekada politikë dhe nuk e di nëse ka vende të tjera të tilla me kaq shumë pjesëmarrje, përvec në SHBA. Po ndodh për herë të parë që aplikohet një metodë e tillë, e cila është aplikuar vetëm në vende demokratike të zhvilluara që ne nuk e kemi, por duket se qytetarët e kanë përkrahur këtë gjë dhe është e paimagjinueshme", thotw Jozefina Topalli

Kategori të tjera