Kamerat-Kurth filmojnë dhe fotografojnë kafshët e egra në Parkun Kombëtar të Tomorrit

19 Nëntor, 13:52

Kamerat-Kurth filmojnë dhe fotografojnë kafshët e egra në Parkun Kombëtar të Tomorrit,pamje fantastike të ujkut,dhelprës,dhisë së egës,maces së egër,ariut etj. Pamje fantastike nga një realitet gati i paprekshëm për gjithkënd nga ne,na ka ofruar gjatë këtyre muajve të fundit Parku Kombëtar i Tomorrit. Kameratkurth,të instaluara nga Agjensia e Zonave të Mbrojtura në Berat në të gjithë Habitatin e Tomorrit kanë filmuar dhe fotografuar kafshët e egra,që si banorët e pyllit bëjnë "paradë",madje disa prej tyre edhe pozojnë pa vetëdije përpara kamerave.

 •  

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha