Komisioni për TIMS, Gjylameti: Meqenëse do thërrisni ish funksionarë, të vijë dhe Basha e Berisha

2 Prill, 20:40

Deputetja e Partisë Socialiste, Blerina Gjylameti në Komisionin hetimor për sistemin TIMS tha se meqenëse do të thirren ish-funksionare, duhet të vijë edhe Lulzim Basha dhe Sali Berisha.