Konferenca për paqen në Athinë, Hasani: Anëtarësimi i Shqipërisë dhe Ballkanit Perëndimor thelbësor për stabilitetin e Evropës

18 Qershor, 09:37 | Përditesimi i fundit: 2024-06-18 14:17:37

Ministri i Jashtëm, Igli Hasani, mori pjesë në Konferencën Ndërkombëtare për Paqen dhe Rritjen e Qëndrueshme, që u mbajt në Athinë.