Konferenca rajonale Balkonomics/ SHBA e BE në një zë: Jepni drejtësi, shmanget korrupsioni dhe abuzimi

24 Qershor, 13:02

Në Tiranë po mbahet konferenca rajonale Balkonomics” e cila mbledh rreth 28 liderë dhe ekspertë ndërkombëtarë nga SHBA, BE dhe vende të rajonit për të diskutuar mbi zgjidhjet që çlirojnë rritjen ekonomike dhe afrojnë procesin e anëtarësimit në BE.