Kulluri: Exit poll-et që nxorën Biden kryesues kanë rënë! Jam pro Trump por gara është e ngushtë

4 Nëntor 2020, 22:22

Ish-anëtari i Këshillit Kombëtar në PD, Edvin Kulluri deklaroi se exit poll-et që tregonin kryesimin e Biden kanë rënë, dhe sipas tij, kjo tregon se sondazhet janë bërë për të përdorur votuesit. I ftuar në emisionin Repolitix, ai ka shprehur dhe mbështetjen ndaj Presidentit Donald Trump pavarësisht se gara është shumë e ngushtë.

 

Programe të tjera