Kush do jetë deputet pas 25 prillit?

24 Tetor 2020, 09:10

Procesi i zgjedhjes së kandidatëve për deputetë të PS dhe PD ka hapur debat në studion e Pa Prtokoll mbrëmjen e kësaj të premte. Sekretarin Organizativ të PS-së, Arben Pëllumbi thotë se procesi që zhvillohet online ka mundësuar maksimalizimin e pjesëmarrjes së anëtarësisë, skenar që fizikisht do të ishte e pamundur.

Programe të tjera