Kuvendi pro ndryshimeve ligjore për njohjen e kontributeve shoqërore dhe shëndetësore, përfitojnë 5800 nëna me tre ose më shumë fëmijë

5 Dhjetor 2022, 13:58

Ndryshimet ligjore për njohjen e kontributeve shoqërore e shëndetësore për nënat me 3 ose më shumë fëmijë bashkuan votën e mazhorancës e opozitës në komisionin e çështjeve sociale.

Kategori të tjera