Ligji për përgjimet e policisë/ Lleshaj: Ka të bëjë me mbikëqyrje dhe vëzhgim ambiental të personit, jo përgjim

24 Korrik 2020, 22:53

Ministri Lleshaj ka folur edhe për propozimin e ligjit të bërë ku kërkohet që policia të kryej përgjime paralele me prokurorinë, duke thëne se kjo është keqkuptuar. Lleshaj sqaroi se në këtë rast nuk bëhet fjalë për përgjime të policisë, sepse përgjimet policia i ka të rregulluara dhe ka një procedurë të caktuar. Ky ligj tha Lleshaj që është ende në proces ka të bëjë me mbikëqyrje dhe vëzhgim ambiental të personit, jo përgjim.

Programe të tjera