Lleshaj: Pasuritë e konfiskuara nga krimi i kalojnë publikut dhe policisë

24 Korrik 2020, 22:27

Ministri Lleshaj ka sqaruar se ku do të shkojnë pasuritë e konfiskuara të krimit, ndërsa paralajmëroi se shumë shpejt pritet të ndodhin konfiskimet  e para. Ai tha se një pjesë e pasurive do shkojnë për qëllime të ndryshme publike dhe një pjesë tjetër do i shkojnë Policisë së Shtetit si makina apo godina që mund t'i duhen.

Programe të tjera