“LSI është shndërruar në stallë!”, qytetari parashikon sa deputetë fiton partia e Kryemadhit

10 Janar, 12:05

Një qytetar që u bë pjesë e programit “ Shtypi i Ditës dhe Ju” në Report Tv tha se LSI është një parti pa shtyllë kurrizore dhe si e tillë shumë shpejt do të shpërbëhet. Është një parti familjare, e shëndërruar në një “stallë” që herë kalon majtas dhe herë djathtas.

Programe të tjera

Shiko të gjitha