Lufta brenda PD, Sefa në '5 Pyetjet': Qëndrimet personale, por aksioni opozitar duhet të jetë i koordinuar

4 Shtator, 22:44

Anëtari i Kryesisë së Partisë Demokratike zyrtare, Indrit Sefa, i ftuar në “5 Pyetjet”  në Report Tv nga Ilir Babaramo u shpreh se, çdo deputet mund të ketë qëndrimet e tij personale, por aksioni opozitar duhet të jetë i koordinuar dhe i përbashkët.