Mandati i Xhaçkës, Meta: Gjykata Kushtetuese e kapur nga Rama-forma! Për zgjedhjet në Himarë do kemi të njëjtin qëndrim si PD

10 Korrik, 15:18

Në lidhje me zgjedhjet në Himarë, ai theksoi se gjithçka është pjesë e një skenari mafioz dhe se mazhoranca kërkoi të marrë me dhunë dhe forcë bashkinë e Himarës.