Marku: Berisha s'më pëlqente se s'lejonte deputetët të flisnim dhe të kritikonin qeverinë...por është më demokratik se Rama

12 Shtator, 10:36

Eksperiencën e tij të mëparshme si deputet Mark Marku e cilëson si aspak të mirë, së cilës nuk pretendon t'i rikthehet. Një ndër shkaktarët kryesor ai bën ish- kryeministrin Sali Berisha, njëherazi drejtuesi i PD-së. Marku thotë se marrëdhënia që ai kishte krijuar me deputetët nuk i pëlqente pasi ai i pengonte të fliste dhe të reagonte për problemet që krijoheshin gjatë qeverisjes. Megjithatë, duke bërë një krahasim me kryeministrin e tanishëm Edi Rama, Marku thotë se Berisha ka qenë me demokratik.

Programe të tjera

Shiko të gjitha