Ndërtimi i TEC në Rroskovec, Meta flet për veprimin e tij me vare: Ka rënë shteti, banorët janë kërcënuar

17 Qershor, 14:56

Kreu i PL ka komentuar edhe veprimin e tij, i cili mori varre dhe goditi shtyllën teksa ishte në fshatin Suk 1 të bashkisë Roskovec për të qenë krah banorëve të cilët kundërshtojnë ndërtimin e TEC.

Meta tha se këto veprime po i bënë sepse sipas tij në këtë vend nuk ka shtet.

Ai tha se banorët janë përjashtuar nga konsultimi për ndërtimin e këtij TEC-i.