Nishani sërish deputet? Ish presidenti nuk e përjashton mundësinë

27 Qershor, 09:37

Ish presidenti Nishani thotë se është I përfshirë në politike dhe se Parlamenti është vendi I duhur për ta ushtruar atë.

Programe të tjera

Shiko të gjitha