Një burrë qëllon me grusht në fytyrë Berishën, gjakoset ish-Kryeministri! Protestuesit e rrahin rëndë dhunuesin, në sherr edhe bodyguardi

6 Dhjetor 2022, 12:37

Protesta e Sali Berishës ka dalë nga kontrolli. Një person ka hyrë në radhët e protestuesve dhe ka goditur ish-kryeministrin në fytyrë. Menjëherë kanë ndërhyrë bodigardi i Sali Berishës dhe ish shefi i policisë Erzen Breçani që kanë rrahur rëndë personin duke e gjakosur.

    Kategori të tjera