Pa Protokoll/ Pse u fut në krizë Këshilli Politik dhe kriminaliteti në vend

19 Shtator 2020, 08:35

I ftuar në emisionin "Pa Protokoll" me gazetaren Anduela Ndreu, Damian Gjiknuri ftoi PD që të bënte fillimisht propozime konkrete, ndryshime lidhur me ato propozime të PS, dhe vetëm atëherë për pikat që nuk gjejnë dot marrëveshjen, t'i drejtohen ODIHR, kërkesë kjo e artikuluar së fundmi nga opozita jashtëparlamentare.

Programe të tjera