Paketa financiare për COVID-19 dhe beteja me të

21 Mars 2020, 14:55

TIRANE-Kryetari i Dhomës së Tregtisë, Nikolin Jaka u shpreh në emisionin 'Pa Protokoll' në Report Tv se nga mbyllja si pasojë e koronavirusit janë prekur 30-35 mijë biznese, ndërsa 70-80 mijë të punësuar presin rrogën në fund të muajit. Jaka jep edhe zgjidhjen e tij për të kapërcyer këtë situatë.

Programe të tjera