Pikëpyetjet e maturantëve, “ Zgjedhores” dhe COVID 19.

13 Qershor 2020, 07:34

Pse protestojnë maturantët, cili do të jetë fati I reformës zgjedhore apo marrëveshjes politike për zgjedhjet si dhe pse kemi shtim të rasteve të prekur nga COVID? Përgjigjet për këto cështje i gjeni në emisionin maratonë me të ftuarit: Nora Malaj, Lefterie Luzi, Vehap Kola, Korab Lita, Artan Koni, Artan Simaku dhe Tritan shehu.

Programe të tjera