Procesi Berlinit, Tabaku në mbledhjen e KKIE: Proces integral i rrugës drejt Integrimit Europian

10 Korrik, 14:58

Në mbledhjen e Këshillit Kombëtar të Integrimit Europian, deputetja e PD, Jorida Tabaku foli në lidhje me procesin e Berlinit dhe integrimin europian.