Rama: Jam i gëzuar që hodhëm në erë koalicionet me vagonë

31 Korrik 2020, 21:50

Duke iu rikthyer edhe njëherë paktit të 5 Qershorit dhe ndryshimit të Kushtetutës për hapjen e listave dhe koalicionet, Edi Rama thotë se shumica bëri gjënë e duhur. "Mua më gëzon fakti që na u dha mundësia që koalicionet vagon t'i hedhim në erë. Nuk kam asnjë shqetësim personal, thjesht mendoj se kemi bërë gjënë e duhur.

Programe të tjera