Rastësia në emision, Rama shkon në zyrë dhe eskorta zbaton rregullat e qarkullimit

3 Qershor, 10:38

Në rubrikën e trafikut në emisionin “Shtypi i Ditës dhe Ju” në Report Tv sot pati një rastësi të këndshme. Gjatë raportimit të Eldit nga Taxi Lux Albania kaloi edhe eskorta e kryeministrit Edi Rama që po shkonte në punë këtë mëngjes. Eldi kishte të njëjtin itinerar me atë të eskortës dhe ajo që u vu re ishte se makinat e eskortës i respektuar rregullat e qarkullimit rrugor duke ndaluar edhe në semafor.

Programe të tjera

Shiko të gjitha