Rrjedhja e të dhënave të TIMS, Salianji: Do kërkojmë informacion e dokumente nga SHISH, Kryeministria dhe SPAK

2 Prill, 20:44

 

Ka nisur punën komisioni hetimor për të dhënat TIMS. Në fjalën e tij, kryetari i komisionit hetimor Ervin Salianji parashtroi edhe planin paraprak të hetimit për komisionin TIMS