Sa kushton sot një dasmë? Të bëhesh nuse me "kontratë"! (28 qershor 2023)

28 Qershor, 20:26

Sa kushton sot një dasmë? Të bëhesh nuse me "kontratë"! Vera njihet si sezoni i dasmave. Pjesa më e madhe e shqiptarëve zgjedhin muajt korrik e gusht për të organizuar festat që celebrojnë lidhjen në martesë të një çifti. Çfarë kërkojnë nga ata që punojnë edhe nëpër dasma dhe cilat janë vështirësite e të angazhuarit në këtë festë rrëfehen në Esencë këngëtarja Gresa Gjocera, fotografi Sonny K Elson dhe Make-up artist Nela Maliqi.