Me sistem vaditje dhe në tokë të hapur asgjësohen 27 mijë fidanë kanabis

20 Maj, 10:07 | Përditesimi i fundit: 2023-05-20 10:25:00

Plantacione të mëdha ma kanabis, të kultivuara në tokë të hapur si dhe mijëra fidanë kanabis të cilat do të mbilleshin në zonat malore të Malësisë së Madhe janë asgjësuar nga policia. Policia thotë se është identifikuar dhe shpallur në kërkim një nga autorët kryesorë që ka kultivuar fidanët e kanabisit është 55-vjeçari Ajet Delishaj

Kategori të tjera