Sfida me krimin e Sander Lleshaj dhe opozita në mbrojtje të kushtetutës.

25 Korrik 2020, 07:29

Situata e sgurisë në vend përmes shifrave, a ka lidhje krimi me politikën? Si u përgjigjet akuzave të opozitës? A e sheh të suksesshëm Operacionin Forca e Ligjit dhe marrëdhënia me Kryeminstrin Edi Rama. Rrëfehet Pa Protokoll Ministri i Brendshëm Sandër Lleshaj. Pse opozita kundërshton zgjedhjet në Universitete me 30 korrik dhe skepticizmi për menaxhimin situatës së pandemisë. Si do të sillet opozita me ndryshimet kushtetuese dhe roli i ndërkobëtarëve në këtë proces. Përgjigjet i dha nga ish deputetja e PD Albana Vokshi.

Programe të tjera