Sfidat e opozitës shqiptare dhe të Kosovës në Rajon

27 Qershor, 07:20

Flasin hapur dhe pa protokoll, Bujar Nishani, Elton Qyno, Gëzim Podgorica, Nezir Kraki, Nasim Haradinaj dhe Milaim Zeka.

Programe të tjera

Shiko të gjitha