Shpenzime ‘të çmenduara’ për maturë, maturantët ‘luajnë’ me shpenzimet. Maturantja: Harxhova 2000 €

30 Qershor, 21:52 | Përditesimi i fundit: 2023-06-30 22:01:43

Pas provimeve të maturës është koha që maturantët të festojnë për sukseset e arritura dhe për të krijuar kujtime të paharrueshme në mbrëmjen e maturës.

Modelet dhe tendencat e veshjeve ndryshojnë çdo vit, së bashku me shpenzimet. Këtë vit thonë stilistët trendi i fustaneve është ai i fustaneve të rënduara me gurë e xixa.