“Shtypi i Ditës dhe Ju” me Andi Kapxhiun 4 gusht 2021, Zjarret dhe reagimi i shtetit.

4 Gusht, 09:27

Zjarret në vend shënuan edhe viktimën e parë. Telefonuesit flasin për situatën dhe analizojnë reagimin e autoriteteve përgjegjëse.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha