Si do të zhbllokohet reforma zgjedhore?

20 Qershor 2020, 07:39

Ngërci I krijuar me reformën zgjedhore dhe rrugët e daljes nga kjo situatë , kryebashkiakët problematikë dhe fati I tyre si edhe opinion Komisionit të Venecias për emërimet në Gjykatën Kushtetuëse ishin pjesë e një diskutimi të gjatë mes Ivi Kaso, Sekretar për Cështjet Zgjedhore në PD dhe gazetarëve Mentor Kikia e Bledian Koka. Për kryebashkiakët “problematikë” folën edhe avokati I Kryetarit të Bashkisë Gramshit, Esmerald Xhafa dhe kryetarja e Bashkisë së Shkodrës Voltana Ademi.

Programe të tjera