SPECIALE/ Këshilla jete nga ish-sportisti, s’ia doli të bëhej kampion në hedhjen e çekiçit, por sot s’ka turp nga puna që bën

29 Shtator, 15:49

Edmond Tane është një ish-sportist që ëndërronte të bëhej kampion në hedhjen e çekiçit. Dëshira e rinisë nuk iu realizua, megjithatë të gjithë në lagje i thërrasin Kampion, sepse ai është njeriu që punon çdo ditë me karrocën e tij dhe pavarësisht zhgënjimeve, ai vlerëson çdo ditë të jetës!

Kategori të tjera