SPECIALE/ Një udhëtim i shkurtër në tokën e rojtarëve të shqiptarisë! Drejt Mirditës turistike dhe historike

31 Maj, 21:31

Mirdita ka ruajtur dhe kultivuar pasuritë dhe vetitë më të mira të traditës së maleve shqiptare siç janë besa, burrëria, trimëria, mikpritja dhe atdhetaria. Dëshmitë arkeologjike janë pikë referimi për gjithë zhvillimin historik të vendit