Termeti a po rindertohet?

29 Nëntor 2020, 09:45

Kryebashkiaku i Lezhës, Pjerin Ndreu tha se procesi i rindërtimit të banesave të dëmtuara nga tërmeti vijon normalisht në këtë qytet dhe se ka pasur mbështetje të plotë nga qeveria. Ai thotë se ka pasur abuzime nga qytetarë të cilët kërkojnë të përfitojnë nga ndihma e qeverisë duke kundërshtuar ekspertizën e inxhinierëve mbi banesën e tyre.

Programe të tjera

Shiko të gjitha