Tërmeti ne Turqi / Kodi zgjedhor , afër dhe larg BE

31 Tetor 2020, 07:36

Debate në emisionin Pa protokoll mes ish-deputetit të LSI-së, Edmond Haxhinasto dhe deputetit të PS-së, Adnor Shameti mbi kodin zgjedhor.

Programe të tjera