Tërmeti në Turqi, sizmiologu Edmond Dushi: Rajonet tona tektonike dhe aktivitet të shpeshtë sizmik

30 Tetor 2020, 23:12

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha