Tiranë, opozita sërish protestë para bashkisë, një grusht militantësh i bashkohen! Hedhin molotovë, rrezikohet dhe jeta e një polici!

21 Qershor, 13:52

Vetëm një grup militantësh iu përgjigjën ftesës së opozitës për të marrë pjesë në protestën e radhës të thirrur sot para godinës së bashkisë së Tiranës.