Transformimi digjital i sistemeve të drejtësisë, firmoset në Tiranë memorandumi i bashkëpunimit me Arabinë Saudite

18 Shtator, 21:50

Ministri i Drejtësisë Ulsi Manja priti në Tiranë homologun e tij të Arabisë Saudite, me të cilin firmosi një memorandum bashkëpunimi të transformimit digjital për përmirësimin e efikasitetit dhe qasjes në drejtësi përmes teknologjisë së informacionit

Kategori të tjera

Shiko të gjitha