Uran Butka: Njeriu që nuk u thye nga Komunizmi (I)

9 Prill, 21:02

Pjesa e parë e historisë së familjes Butka nga patrioti i shquar Sali Butka, tek i biri Safet Butka internuar si antifashit ne Ventotene, dhe aktiv ne lufte kunder pushtuesve, deri diten e vetvrasjes, per të mos rënë ne duart e komunistëve. Si vijon historia me fatin e Uranit, nip i Sali Butkes dhe djali i Safet Butkes. Si u hakmor regjimi komunist me familjen Butka, duke ju sekuestruar çdo pasuri dhe duke i persekutuar për 45 vjet me rradhë….

 

Programe të tjera

Shiko të gjitha