Uran Butka : U detyrova të punoj si bojaxhi për të mbajtur familjen

16 Prill, 22:32

Në fund të viteve të regjimit komunist, Uran Butka ishte kthyer në Tiranë duke u përpjekur të krijonte një të ardhme për familjen e tij. Edhe pse intelektual dhe një mësues i shkëlqyer, regjimi nuk e lejoi të ushtronte profesionin e tij. Në jetë ju desh të mësonte disa profesione e mes tyre ishte edhe ai i bojaxhiut!

Programe të tjera

Shiko të gjitha