Veliaj: Përfunduan 65 shtëpitë e dëmtuara nga tërmeti i shtatorit, pjesa më e madhe vila

17 Korrik 2020, 22:02

Në lidhje me projektet e deklaruara para zgjedhjeve të 2019-ës, Veliaj thotë se disa janë realizuar dhe ka disa të tjera që janë bërë pa u planifikuar siç ishte ndërtimi i shtëpive pas tërmeteve të shtatorit dhe nëntorit. Ai theksoi se janë mbyllur 65 shtëpitë që janë dëmtuar në tërmetin e shtatorit.

Programe të tjera