Zbulohet kush e financoi Belind Këlliçin në fushatë! Kërkoi para nga gruaja, mamaja dhe i vëllai! Njerëzit e Berishës i paguajnë fushatën te TV i familjes

23 Qershor, 08:22

129 mijë euro janë donacionet që Belind Këlliçi ka deklaruar në KQZ për fushatën e majit të kaluar. Në listën prej rreth 45 personash që i kanë dhënë pare, dallohen familjarët e tij ndërsa njerëzit e Berishës i kanë paguar rreth mijëra euro për fushatën te televizioni i familjes