Zgjedhjet e 14 majit, Bushka në ‘5 Pyetjet’: Veliaj model i punës! Koka: Ka shkatërruar qytetin

9 Janar 2023, 22:43

Tirana do të jetë beteja kryesore ndërmjet opozitës dhe mazhorancës për zgjedhjet lokale të 14 majit.