“Zgjedhorja” drejt fundit në Shqipëri e dritëhijet e Qeverisë në Kosovë.

30 Maj 2020, 07:31

 

Pritet të bjerë gongu i fundit për mbylljen e reformës zgjedhore nga Këshilli Politik. Enkelejd Alibeaj thotë se paketa e propozuar nga opozita do të zgjidhte çështjen e shit- blerjes së votës dhe të kriminalizmit të procesit, kjo në mënyrë eksplicite përmes qeverisë tranzitore. Ai thotë se opozita në çdo rast do të shkojë në zgjedhje për tu përballur me regjimin e Edi Ramës dhe për ta fituar këtë betejë elektorale. Një analizë e situatës me reformën zgjedhore edhe përmes Brizida Gjikondit, Ergys Mërtirit, Reald Keta (KRIIK Albania). Kosova dhe sfidat e saj pas rënies së Qeverisë “Kurti” nën këndvështrimin e profesorit të njohur nga Franca Nezir Kraki dhe të Dritan Goxhaj.

Programe të tjera