“Zgjedhorja”, Pano Soko: Tallje e madhe, sistemin do ta ndryshojnë shqiptarët

6 Qershor, 07:20

Për identifikimin biometrik mund të mblidheshin drejtorët e KQZ dhe e realizonin, këtu ngritën ambasadat dhe të gjithë klasat politike për të mos bërë reform zgjedhore.

Programe të tjera

Shiko të gjitha