Zotëria bën PROPOZIMIN e padëgjuar: Vetting edhe për SHOFERËT, ka kriminelë e BURGAXHINJ

12 Shtator 2020, 10:34

Propozimet për ndryshimet në Kodin rrugor u diskutuan mëngjesin e sotëm në programin “ Shtypi i Ditës dhe Ju” në Report Tv. Një zotëri pati edhe një propozim sa të çuditshëm aq edhe interesant. Ai tha që edhe shoferët duhet të kalojnë në Vetting pasi në drejtimin e automjeteve ka kriminelë e burgaxhinj.

Programe të tjera